UZENÍ.Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky NOVINKA

Druh Kniha
Vydavatelství Grada
Autor Jeremy Schmid
Počet stran 160
Rok 2018
Vydání 1.
dostupnost není skladem
Cena: 340 Kč s DPH
Dříve: 350 Kč Sleva 3%
ks

Podrobný popis produktu UZENÍ.Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Publikace je rozdělena do následujících kapitol : Proces uzení - uzení za horka, uzení za studena, tekutý kouř. Vybavení na uzení - udírna stolní, uzení studeným kouřem ve vinném sudu. Dřevo a jiná paliva. Uzení masa - základní údaje o době nakládání, recepty - srnčí hřbet , jehněčí ramínko, slanina, kuře, uzené klobásy, žebírka Uzení ryb a mořských plodů - ústřice uzené za studena, uzené slávky, losos uzený za studena i za horka.... Uzení mléčných výrobků, vajec a ořechů - uzené pikantní mandle, pivní chléb s uzeným máslem .....

Další obrázky produktu:

zpět