UZENÍ.Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky NOVINKA
Druh | Kniha |
---|---|
Vydavatelství | Grada |
Autor | Jeremy Schmid |
Počet stran | 160 |
Rok | 2018 |
Vydání | 1. |
dostupnost | skladem 2 ks |
Podrobný popis produktu UZENÍ.Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky
Publikace je rozdělena do následujících kapitol : Proces uzení - uzení za horka, uzení za studena, tekutý kouř. Vybavení na uzení - udírna stolní, uzení studeným kouřem ve vinném sudu. Dřevo a jiná paliva. Uzení masa - základní údaje o době nakládání, recepty - srnčí hřbet , jehněčí ramínko, slanina, kuře, uzené klobásy, žebírka Uzení ryb a mořských plodů - ústřice uzené za studena, uzené slávky, losos uzený za studena i za horka.... Uzení mléčných výrobků, vajec a ořechů - uzené pikantní mandle, pivní chléb s uzeným máslem .....Další obrázky produktu:
Související produkty
Udírny. Konstrukce. Stavba. Uzení. | ||
---|---|---|
cena: 200 Kč | detail | |
Uzení pro labužníky. Uďte jako profík. | ||
cena: 200 Kč | detail |
S tímto produktem lidé nejčastěji kupují
Uzení pro labužníky. Uďte jako profík. | ||
---|---|---|
cena: 200 Kč | detail | |
Wine and Architecture | ||
cena: 490 Kč | detail |