Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka NOVINKA
Druh | Kniha |
---|---|
Vydavatelství | Grada |
Autor | Bernhard Gahm |
Počet stran | 128 |
Rok | 2012 |
Vydání | 1. |
dostupnost | skladem 2 ks |
Podrobný popis produktu Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka
Z obsahu : Z historie nasolování a uzení, nástroje a přístroje, maso jako surovina, přísady, nasolování, uzení a tepelná úprava, recepty, konzrvování, zavařování, vakuování, chlazení a zamrazování .Další obrázky produktu:
Související produkty
![]() |
Udírny. Konstrukce. Stavba. Uzení. | |
---|---|---|
cena: 210 Kč | detail | |
![]() |
Stavba pece na pizzu a chleba | |
cena: 240 Kč | detail | |
![]() |
Uzení pro labužníky. Uďte jako profík. | |
cena: 230 Kč | detail |
S tímto produktem lidé nejčastěji kupují
![]() |
Stavba pece na pizzu a chleba | |
---|---|---|
cena: 240 Kč | detail | |
![]() |
Uzení pro labužníky. Uďte jako profík. | |
cena: 230 Kč | detail | |
![]() |
Udírny a zahradní krby | |
cena: 150 Kč | detail | |
![]() |
UZENÍ.Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky | |
cena: 340 Kč | detail | |
![]() |
Udírny. Konstrukce. Stavba. Uzení. | |
cena: 210 Kč | detail |