Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka NOVINKA

Druh Kniha
Vydavatelství Grada
Autor Bernhard Gahm
Počet stran 128
Rok 2012
Vydání 1.
dostupnost skladem 1 ks
Cena: 240 Kč s DPH
Dříve: 260 Kč Sleva 8%
ks

Podrobný popis produktu Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Z obsahu : Z historie nasolování a uzení, nástroje a přístroje, maso jako surovina, přísady, nasolování, uzení a tepelná úprava, recepty, konzrvování, zavařování, vakuování, chlazení a zamrazování .

Další obrázky produktu:

S tímto produktem lidé nejčastěji kupují

Udírny. Konstrukce. Stavba. Uzení. Udírny. Konstrukce. Stavba. Uzení.
cena: 210 Kč detail
Uzení pro labužníky. Uďte jako profík. Uzení pro labužníky. Uďte jako profík.
cena: 230 Kč detail
Stavíme ze dřeva Stavíme ze dřeva
cena: 270 Kč detail
Udírny a zahradní krby Udírny a zahradní krby
cena: 150 Kč detail
zpět