Prostory pro gastronomii NOVINKA

Druh Příručka
Vydavatelství ČVUT
Autor Zbyšek Stýblo - Zdeněl Lipš
Počet stran 452
Rok 2021
dostupnost skladem 1 ks
Cena: 430 Kč s DPH
Dříve: 450 Kč Sleva 4%
ks

Podrobný popis produktu Prostory pro gastronomii

Tato publikace upřesňuje škálu rozměrů při stolování. Vzorové programy umožňují dimenzovat stravovací střediska podle typu, kvality služeb a dalších hledisek. Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním ale i racionalizaci uspořádání výrobních prostorů Zároveň uplynulo již kolem padesáti let od stanovení ergonomických zásad při stolování Důstojná gastronomie jejíž tradici uchovávalo malé množství výběrových restaurací se mohla rozšířit do dalších aspirujících na zvýšenou úroveň služeb Rovněž požadavky na pohodlnost místa u stolu se zvýšily to odpovídá i antropometrickým výzkumům provedeným před rokem 2010 v Brně Na jejich základě bylo možno v této publikaci stanovit novou upřesněnou škálu rozměrů při stolování podle poskytovaného pohodlí a způsobu prostření stolu Zpřesnění plošných nároků kuchyňských prostorů a jejich používané technologie v současnosti vychází z mnohaleté praxe spoluautora publikace Vzorové programy pak umožňují dimenzovat stravovací střediska podle typu kvality služeb a dalších hledisek Z obsahu : Ergonomie obsluhy a sezení- odstupy stolů pro hosty , průchody pro obsluhu, výčep a bar, prostory hostů, vinárny a pivnice....

Další obrázky produktu:

zpět