Udírny a uzení ryb NOVINKA

Druh Příručka
Vydavatelství Grada
Autor Egon Binder
Počet stran 100
Rok 2011
Vydání 1.
dostupnost skladem 5 ks
Cena: 180 Kč s DPH
Dříve: 199 Kč Sleva 10%
ks

Podrobný popis produktu Udírny a uzení ryb

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znamenité recepty na přípravu ryb . Uzení je umění, které si může osvojit každý z nás. Dobře se pobavíte a ještě si pochutnáte. Způsoby uzení krok za krokem - za horka, za studena za sucha nebo za vlhka. Pomůcky. Jakých problémů se vyvarovat.

Další obrázky produktu:

S tímto produktem lidé nejčastěji kupují

Zahradní jezírka, nádrže a potůčky Zahradní jezírka, nádrže a potůčky
cena: 180 Kč detail
Reakce stavebních výrobků na oheň Reakce stavebních výrobků na oheň
cena: 160 Kč detail
Požární ochrana památkových objektů Požární ochrana památkových objektů
cena: 170 Kč detail
zpět